Vind hier bruikbare tips voor het afvallen.

4avg.rating 16 votes.


7 tips voor het afvallen.

Gewichtsverlies vereist toewijding en inzet, want er zijn geen magische trucs die kunnen zorgen dat de kilo’s verdwijnen. Om gewicht te verliezen moet je een gezond dieet plan hebben, regelmatige bewegen, en een positieve houding hebben. Om succesvol te zijn voor uw gewichtsverlies en inspanningen, moet je jezelf omringen met mensen die kunnen helpen en je blijven stimuleren. Als u een buur of vriend  heeft die ook de strijd met overgewicht aan wil gaan, dan is het samen als een team makkelijker om deze afvalrace te volgen. Ook kunt  u andere mensen die af willen vallen er een wedstrijd van maken om te zien wie het meeste gewicht te verliezen. Een beetje concurentie kan nooit kwaad, maar eerst hier zijn enkele instructies om u te helpen op je reis.

afvallen

Instructies voor het afvallen :

  1. Het eerste wat je hoeft te doen is vast te stellen hoeveel gewicht je wilt verliezen en een tijdlijn te kiezen hoe snel je dit wil bereiken. Maak realistische doelen, zoals 1-2 kilo per week gedurende zes maanden. Een onrealistisch doel, zoals 15 kilo in 30 dagen zijn. Zou tot teleurstelling lijden.

  1. Ga naar een arts of een diëtist en vertel hen over uw lange termijn doel om gewicht te verliezen. Zij zullen in staat zijn om te berekenen hoeveel gewicht je nodig hebt om elke week te verliezen om het te bereiken. Zij kunnen u ook tips en advies geven over de gezondste manier om uw doel te bereiken in de gewenste tijd.

  2. Het is belangrijk dat je leert om je body mass index, beter bekend als BMI te observeren. Dit is beter dan alleen maar het kennen van je lichaamsgewicht, omdat BMI zal u laten weten het juiste gewicht voor uw lengte.

  3. Kies een oefenings programma voor het afvallen dat u kunt volhouden voor de lange termijn. Er zijn een aantal opties beschikbaar voor elk een  voorkeur. Als je van buiten sporten houdt, dan kunt u joggen in de ochtend of een wandeling maken in het weekend. Als u meer houdt om te dansen, meld je dan aan voor een dansles . Als u liever iets anders wil, doe dan yoga of pilates. Het is belangrijk om gewoon iets leuks te doen, zodat je ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft.

  4. Als u niet van plan bent om een ​​gespecialiseerd dieet programma te gebruiken, kun je nog wel tips van hen omtrent voeding gebruiken om u te helpen bij uw inspanningen. Sommige plannen beperken eiwit, terwijl anderen koolhydraten en suikers en een aantal focussen op een beperkte hoeveelheid zetmeel. Lees zoveel als je kunt over elk dieet en zorg ervoor dat u inzicht in de voors en tegens van de keuzes die je maakt.

  5. Eenvoudige veranderingen in je dagelijkse routine kan een belangrijke rol spelen in gewichtsverlies. In plaats van de lift op het werk, neem de trap. Vijf minuten lopen naar de supermarkt is gezonder dan met de auto. Als je ergens naar toe moet rijden, parkeer uw auto een paar mijl uit de buurt van uw bestemming en loop de rest van de reis.

  6. Budget voor uw plan van het afvallen. Als u kiest voor een populair programma, kan er een prijs aan vast zitten. Echter als u van plan bent om gewicht te verliezen op uw eigen kracht, moet je voor verse groenten en fruit en andere gezonde opties kiezen die misschien iets duurder zijn dan je meestal besteed aan je eten. Als je van plan bent om ​​je bij een sportschool aan te sluiten of een dansles te nemen, dan zal je ook hier geld aan uit moeten geven. Op het einde zal het extra geld dat je uitgeeft de moeite waard zijn als je succesvol voldaan alle kilo’s bent verloren.

Niet Gevonden Wat U Zocht ? Zoek Hier Verder !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>