Koolhydraatarm Dieet Dokter Frank dieet

5avg.rating 18 votes.


koolhydraatarm dieet Dokter Frank.

Het dokter Frank dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm Dieet. Ter vervanging van de koolhydraten wordt het dieet met eiwitten verreikt. Hierbij wordt het gebruik van eiwitten gecombineerd met koolhydraatarm dieet voeding. Door deze combinatie wordt afvallen een stuk makkelijker!

Wat is het geheim van het Dokter Frank koolhydraatarm Dieet?

Het grote geheim is : Eiwitten. Eiwitten geven je een vol gevoel wat er voor zorgt dat de eetlust wordt geremd. Ook zorgen eiwitten voor geringer verlies van je spiermassa tijdens het afvallen. Dit is belangrijk omdat de spieren juist het meeste energie verbruiken in het lichaam.  Dit is ook de reden waarom mannen vaak makkelijker en sneller gewicht verliezen dan vrouwen. Mannen hebben in de meeste gevallen een grotere spiermassa dan vrouwen. Het eiwittendieet kan ook in combinatie met een vetarm dieet. Het Dokter Frank Dieet kiest er echter voor een koolhydraatarm dieet. Dit niet alleen om het dieet eenvoudig te maken, maar ook omdat het op deze manier bijna altijd goed is vol te houden. Het is namelijk zeer eenvoudig en smakelijker om koolhydraatarme maaltijden klaar te maken.

De voordelen van het dokter Frank koolhydraatarm Dieet:

- Eiwitten geven een vol gevoel wat ervoor zorgt dat de eetlust wordt geremd.- Er blijft meer spiermassa behouden en er wordt meer vet massa verbrand.

De nadelen van het dokter Frank Dieet:

- Het dieet is eenzijdig en vergt enige wilskracht en doorzettingsvermogen.- Eiwitpreparaten worden aanbevolen ( dure eiwitshakes).

- Zoals bij elk eiwitrijk dieet kan er een slechte adem geur ontstaan.

 

Promotie Dokter Frank Dieet samen met chefkok Kraneburg.

 

Is het Dokter Frank Dieet de beste manier voor het afvallen ?

 

Niet Gevonden Wat U Zocht ? Zoek Hier Verder !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>