Heb jij ook al je Koolhydraatarm dieet maaltijdplan ?

5avg.rating 22 votes.


Afvallen met een koolhydraatarm dieetvoeding maaltijdplan

Als je echt toegewijd bent om gewicht te verliezen, moet je alle aspecten in overweging nemen zoals bewegen, waterverbruik en dieet. Een maaltijd plan is een geweldige manier om vast te houden aan je dieet, vooral als je iemand bent die is altijd druk. Een van de belangrijkste problemen lijners hebben is dat ze de neiging om een ​​snelle snack onderweg te nemen die geen gezonde keuzes zijn om aante grijpen. U kunt dit probleem voorkomen door het creëren van een maaltijd plan.

Kies de juiste koolhydraatarm dieetvoeding

Hier is een tip die nuttig is gebleken voor vele mensen die proberen om gewicht te verliezen: pak een pen en papier en  maak dan een lijst van alle voedsel dat je graag eet, shrijf deze in dan twee rijen een met gezond eten en een van ongezond eten. Als je een lange lijst van gezonde voeding op uw lijst hebt, dan ben je een stap dichter bij het lichaam dat je wenst. Als je een grote verscheidenheid van ongezonde opties hebt, wordt het tijd om enkele aanpassingen te maken. Maar maak je geen zorgen want je kunt ze eten met mate of zoek een gezondere manier om deze voedingsmiddelen te bereiden.

koolhydraatarm Dieet maaltijdplan

 

Kies de juiste koolhydraatarm dieet voedingsmiddelen

Als je van voedsel en lekkernijen houdt, zoals pizza, ijs of milkshakes, is het onmogelijk om ze te verwijderen uit je dieet. Er zijn enkele gezondere manieren om van je favoriete eten te genieten:

Consumptie-ijs. Als je een ijsje neemt, neem dan deze zoete traktatie voor speciale gelegenheden. Als je hunkert naar iets koud of zoet als een vervanging, dan kun je kiezen voor soja-     ijs of je kunt ijs vervangen voor een heerlijke vetvrije yoghurt.

Pizza. Pizza is gevuld met verschillende soorten kaas en heeft veel calorieën, maar je kunt nog   steeds deze te integreren in uw dieet. Om te beginnen, plan een pizza maaltijd  ongeveer   om de twee weken. Ten tweede, een stukje pizza is meer dan genoeg, zeker als je het combineerd met een salade. Je kunt ook je eigen gezonde pizza maken en doe op deze pizza gezonde heerlijke toppings die niet direct naar je heupen leiden.

Milkshake. Je kunt je eigen milkshakes thuis of een smoothie maken in plaats van aan calorierijke fast food versie. Gebruik magere melk in plaats van volle melk, vers fruit, en weinig of geen suiker. Dit smaakt net zo lekker en heeft minder suiker, vet en calorieën.

Plan je maaltijden om af te vallen

Het is belangrijk voor je om een ​​wekelijkse maaltijd plan te hebben, zodat je op koers blijft met je dieet. Plan wat je gaat eten voor je ontbijt, lunch en diner voor elke dag en de snacks die je van plan bent om te consumeren tussen de maaltijden. Alles wat je eet tel je de calorieën, dus door alles op papier te zetten zal het makkelijker voor je zijn om te berekenen hoeveel calorieën je verbruikt per dag. Als je van plan bent je maaltijden zelf te maken, zorg ervoor dat ze in balans zijn met de benodigde hoeveelheden fruit, groenten, noten, granen en andere dagelijkse opties. Je voeding moet beschikken over een verscheidenheid van verschillende types van gezonde voedingsmiddelen om je te voorzien van de benodigde voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft gedurende de dag. Je ontbijt keuze moet licht zijn, maar bevredigend, zoals een sneetje geroosterd brood, banaan, en een glas magere melk. Voor de lunch, kies iets dat eiwit bevat en gelijk staat als een kip, tonijn of gegrilde kip salade. Als je honger krijgt tussen de maaltijden door, neem dan een fruit snack, zoals een appel, amandelen of pinda’s. Het diner moet licht zijn, omdat je ‘s avonds niet meer in staat bent om het te verteren en dit alleen maar toegevoegde calorieën zijn. Eet ‘s avonds iets met eiwit, maar maak de porties klein zoals een gebakken kipfilet met aardappelen en een glas water. Als je honger krijgt na het eten van je diner, snack dan iets gezonds, zoals een vrucht of een drankje en een glas magere melk. Nu ben je klaar om te eten wanneer je honger hebt omdat je al je snacks en maaltijden gepland hebt voor een succes gewichtsverlies.

 

Niet Gevonden Wat U Zocht ? Zoek Hier Verder !!!

Comments are closed.