Motivatie om een koolhydraatarm dieet vol te houden ?

4avg.rating 26 votes.

Hoe kan jij gemotiveerd bijven tijdens een koolhydraatarm dieet ?

Wanneer het nieuwe jaar in zicht komt besluiten velen van ons  om gewicht te verliezen. We gaan op zoek naar de nieuwste rage dieeten zoals Koolhydraatarm dieet, atkins dieet, dokter frank dieet,  etc. en worden  lid  van een sportschool. Maar na een paar dagen vinden we het  moeilijk om ons aan dit programma van het gewichtsverlies te houden. Dit gebeurt meestal omdat we beginnen met groot enthousiasme maar dan…?. Geef toe deze dingen gebeuren. In ons drukke bestaan vergeten we soms op de eerste plaats onszelf. Echter om succesvol      gewicht te verliezen moeten we  ons gemotiveerd houden. Hier zijn een aantal manieren waardoor je gemotiveerd blijft  omgewicht te verliezen.

Motivatietips koolhydraatarm dieet.

Tip 1.  Neem foto’s van jezelf van voor en tot nu toe . Wanneer je het gevoel krijgt dat je iets ongezond wil eten kijk dan naar je foto van in het begin van het dieet.  Nu moet je je afvragen wil je echt terug naar deze tijd in je leven toen je verdrietig en ongelukkig en je gewoon niet goed gevoel over jezelf had ?

Tip 2. Houd een gewichtsverlies bij in een dagboek. Het opschrijven van het aantal kilo’s die je hebt verloren na verloop van tijd zal je dagelijkse voedselopname en lichaamsbeweging regime op scherp houden zodat je op het goede spoor blijft.  Nu kun je zien in hoe ver jij vorderingen hebt gemaakt om je  gewicht lager te krijgen. Door deze vooruitgangen op te schrijven blijf je gemotiveerd om meer gewicht te verliezen totdat je je doel bereikt.

motivatie koolhydraatarm dieet

Tip 3. Breek uw totale gewichtsverlies doel in kleine, haalbare doelen. Beloon jezelf nadat je deze mijlpalen hebt bereikt. Voor elke 10 kilo die je verliest verwent jezelf: ga naar een spa, laat je haar of nagels doen of koop een leuke outfit. Beloon jezelf maar zorg ervoor dat deze  niet een vorm van voedsel is.

Tip 4. Vergeet niet wat je doel is om af te vallen. Als je hoofddoel het verliezen van gewicht is om gezond te zijn, denk goed na hoeveel energie je daarbij nodig hebt  Als je het verliezen van gewicht doet om weer in die strakke spijkerbroek of dat ene jurkje te passen, stel je dan voor hoe goed je eruit zal zien als je deze draagt.

Tip 5.  Als je budget het toelaat is het inhuren van een personal trainer een optie. Een personal trainer zal niet alleen leiden door je werk out sessies, maar hij / zij zal in staat zijn om je op koers te houden en gemotiveerd  te blijven.

Tip 6.  Oefeningen moeten niet vervelend en pijnlijk zijn. Zoek een leuke oefening of activiteit die je kunt vasthouden. Probeer dansen, spinning of gewoon buiten wandelen. Luister naar snelle muziek die ervoor zorgt dat je in beweging blijft tijdens het sporten. Zoek een sport partner. Studies tonen aan door samen te werken met iemand je meer kans hebt  een oefeningsprogramma of sport vol te houden. Maar wat de meeste mensen ontbreekt is de motivatie om succesvol te zijn. Motivatie is een groot onderdeel van succes van het Koolhydraatarm dieet. Houd deze motiverende strategieën in het achterhoofd dat zal helpen je op de juiste weg naar het bereiken van je doelstellingen om gewicht te verliezen.

 

Niet Gevonden Wat U Zocht ? Zoek Hier Verder !!!

Comments are closed.